Η συμμετοχή των συνέδρων με ανακοίνωση στο Συνέδριο έχει ορισθεί στο ποσό των 50 Ευρώ και σ’ αυτήν περιλαμβάνονται ο φάκελος του Συνεδρίου  με τη βεβαίωση συμμετοχής, το Πρόγραμμα, τα Πρακτικά του Συνεδρίου, καφές κατά τα διαλείμματα και τα μπουφέ που θα προσφερθούν.

  • Σε περίπτωση ανακοίνωσης με δύο ή περισσότερους συγγραφείς, απαιτείται η εγγραφή στο Συνέδριο ως εισηγητών/τριών τουλάχιστον δύο μελών της συγγραφικής ομάδας.
  • Η συμμετοχή για τους/τις σύνεδρους χωρίς ανακοίνωση (εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους και άλλους επαγγελματίες στον χώρο της εκπαίδευσης και των κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών) έχει ορισθεί στο ποσό των 20 Ευρώ και σ’ αυτήν περιλαμβάνονται ο φάκελος του Συνεδρίου με τη βεβαίωση συμμετοχής, το Πρόγραμμα και καφές κατά τα διαλείμματα.
  • Η συμμετοχή για τους/τις προπτυχιακούς/ές και μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/-τριες (χωρίς ανακοίνωση) έχει ορισθεί στο ποσό των 10 Ευρώ και σ’ αυτήν περιλαμβάνονται ο φάκελος του Συνεδρίου με τη βεβαίωση συμμετοχής, το Πρόγραμμα και καφές κατά τα διαλείμματα.
  • Η κατάθεση του ποσού της συμμετοχής στο Συνέδριο θα πρέπει να γίνει στην Εθνική Τράπεζα, Αρ. Λογαριασμού 040/002327-20 και IBAN: GR2701100400000004000232720.
  • Επίσης, παρακαλείσθε όπως αποστείλετε σε ηλεκτρονική μορφή το αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης στο email της γραμματείας του συνεδρίου pee2019.uth[at]gmail.com
  • Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο, τη διαμονή σας κ.λπ. θα βρίσκετε στην ιστοσελίδα της Π.Ε.Ε.: www.pee.gr και στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου: pee2019.uth.gr

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Σταυρούλα Καλδή

FaLang translation system by Faboba